Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите потребители. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия сайт, можем да използваме Ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

I. Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

II. Нашият сайт стриктно спазва Закона за защита на личните данни.

III. Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените продукти на посочен от Вас адрес.

IV. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законоупълномощените лица.

V. При получаване на писмена молба от Ваша страна, можем да ви разкрием Вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

VI. Чрез системата на Дестин Къмпани ООД Вие имате възможност по всяко време чрез влизане във Вашия профил да правите промени относно лични данни, адреси, абонаменти и др.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.